INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 4 ouă
  • 200 g piept fiert de porc
  • 1 cârnat
  • 250 g telemea
Pentru garnitură:
  • sare
  • 250 g mălai
Pentru mămăligă
  • 1 litru apă

PREPARARE

  1.  Pentru mămăligă, se pune apă cu sare la fiert şi, când dă în clocot, se toarnă și mălaiul în ploaie, amestecând cu telul. Se lasă la fiert.
  2.  Între timp, se prăjesc cărnurile doar în grăsimea pe care o lasă pieptul de porc.
  3.  Se unge cu unt un vas de cuptor şi apoi se pun straturi alternative de mămăligă, brânză trecută prin răzătoare și cârnaţi, până la epuizarea ingredientelor.
  4.  Ultimul strat trebuie să fie de mămăligă care se unge cu puţin unt. Se dă la cuptor pentru 30 minute. Se aduce la masă cu ouă ochiuri deasupra.
Petre Tutea
Motto Platforma
"Poporul Roman e una din minunile lui Dumnezeu in marsul Lui pe pamant."

- Petre Tutea



Soft Tehnica + Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate
Platforma online realizata de

Soft Tehnica in colaborare cu Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate