Pasta de sunca cu unt, smantana, boia, si piper, in aspic.

Ingrediente

  • 350 g de sunca;
  • 40 g de smantana;
  • 50 g de unt;
  • 2 oua;
  • 3 g de boia de ardei;
  • 2 g de piper;
  • 15 g de sare;
  • 300 g de aspic.

Mod de Preparare Pasta de sunca banateana

  • sunca se trece de doua ori prin masina de tocat;
  • se amesteca apoi cu unt, smantana, boia de ardei, sare si piper;
  • se aseaza pe un platou si se decoreaza cu felii de oua rascoapte;
  • aspicul se incalzeste si se toarna deasupra.
Petre Tutea
Motto Platforma
"Poporul Roman e una din minunile lui Dumnezeu in marsul Lui pe pamant."

- Petre Tutea



Soft Tehnica + Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate
Platforma online realizata de

Soft Tehnica in colaborare cu Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate