Tocanita de vitel cu cartofi, rosii, morcovi si ardei, imniresmata cu cimbru, foi de dafin si patrunjel tocat.

Ingrediente

  • 1 kg de pulpa de vitel;
  • 500 g de cartofi;
  • 3 morcovi;
  • 2 ardei grasi;
  • 400 g de rosii in bulion sau rosii proaspete decojite;
  • 1 lingura de bulion;
  • 100 ml de ulei;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 lingurita de cimbru;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tocanita munteneasca

  • carnea se spala, se taie cuburi si se pune intr-o cratita cu ulei, la prajit; se toarna o cana de apa si se fierbe carnea pana se evapora lichidul;
  • se adauga ceapa taiata marunt, morcovii si ardeii grasi, taiati cubulete;
  • dupa 5 minute se pun bulionul, rosiile, foile de dafin si cimbrul, lasand sa fiarba 45 de minute;
  • se adauga cartofii cubulete, sare si piper;
  • dupa ce au fiert cartofii, se presara patrunjel tocat.
Petre Tutea
Motto Platforma
"Poporul Roman e una din minunile lui Dumnezeu in marsul Lui pe pamant."

- Petre Tutea



Soft Tehnica + Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate
Platforma online realizata de

Soft Tehnica in colaborare cu Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate