Mancare olteneasca cu carne de porc, ceapa, vin alb si ardei iute, numai buna pentru un pranz satios.

Ingrediente

  • 750 g de carne de porc;
  • 500 g de ceapa;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de usturoi;
  • 50 g de bulion;
  • 25 g de ardei iute pisat;
  • 100 ml de vin alb;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Tochitura olteneasca

  • carnea se taie bucati si se pune la prajit in untura fierbinte;
  • ceapa se toaca marunt si, cand carnea este aproape gata, se adauga peste si se calesc impreuna;
  • se adauga apoi bulionul si se stinge cu apa;
  • se lasa sa fiarba si se potriveste cu sare;
  • usturoiul se taie marunt si se adauga fierturii, impreuna cu piperul si ardeiul pisat;
  • se mai fierbe cateva clocote, dupa care se adauga vinul.
Petre Tutea
Motto Platforma
"Poporul Roman e una din minunile lui Dumnezeu in marsul Lui pe pamant."

- Petre Tutea



Soft Tehnica + Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate
Platforma online realizata de

Soft Tehnica in colaborare cu Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate