Turta de malai cu gem de prune

Mod de Preparare Turta de malai din Tara Lovistei

• se pune malaiul intr-un vas si se face o adancitura la mijloc, apoi se toarna 200 ml de apa fierbinte si se amesteca cu facaletul sau cu o lingura de lemn, pana se obtine o compozitie ca aceea de mamaliga;
• se adauga sare dupa gust si faina, amestecand;
• amestecul obtinut se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit;
• cand este aproape gata, se intinde deasupra turtei gemul de prune si sa mai da la cuptor, pana prinde o crusta.

Ingrediente
• 250 g de malai;
• 3 linguri de faina;
• 6-7 linguri de gem de prune;
• sare.

Petre Tutea
Motto Platforma
"Poporul Roman e una din minunile lui Dumnezeu in marsul Lui pe pamant."

- Petre Tutea



Soft Tehnica + Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate
Platforma online realizata de

Soft Tehnica in colaborare cu Unitatea de Suport pentru Mediu si Arii Protejate